Friday 15 May 2009

Szárnyak



Múlt héten kiderült, hogy nyertem Krisssz fotós-idézetes kihívásán egy 5 dolláros kupont az After Five Designs webáruházába. Meglepődtem és nagyon örültem neki.
Eddig még soha nem használtam mást csak freebie-ket vagy saját gyártmányú dolgokat, ezért izgatottan és kiváncsian láttam neki a böngészésnek. Hát..gyönyörű dolgok vannak, nagyon nehéz volt dönteni...Végül Amy Hutchinson: All That Glitters (Hers) készletére esett a választásom. Nagyon megfogtak a színei és a háttér finom és gazdag mintázata.
Timi régi óvodai fotóját választottam az első próbához, a hajpántjának pont ilyen barackszíne van, a többi részt pedig a készlet szürkés-barnás-rózsaszín árnyalatához igazítottam. (Ha jól tudom és látom ezt hívják frésznek, mely a mályva egy szürkés-drappos árnyalata.)
Segítségként a fotó és körkivágásokhoz felhasználtam Lauren Bavin (Digital Scrapbook Place) Antiquing Pack készletét. Az idézet saját. (Letöltéshez kattints ide!)

Örülök hogy itt jártál, szép napokat! :)

3 comments:

Anonymous said...

Thank you so much for this Freebie. I want to let you know that I posted a link to your blog in Creative Busy Hands Scrapbook Freebies Search List, under the Uncategorized post on May. 15, 2009. Thanks again.

Secima said...

Gyönyörű készletet választottál. Tényleg nagyon jól illik Timi fényképéhez. Csudaszép lett az oldal. :)

Anonymous said...

Thank you so much!