Friday 16 October 2009

Új scrapbook készlet: Nagyvárosi éj.

Itt a legújabb készletem..talán kissé hideg, zárkózott meg kemény, de néha kell ilyen is, mert nem mindig rózsaszínű minden...Egyébként eredetileg volt benne vibráló magenta is, de kislányom tanácsára kivettem és nagyon igaza volt ;)
Kis műhelytitok: először hallgattam alkotás közben zenét, főleg Depeche Mode-ot, Bonanzát, Ákost... talán ez is érződik rajta. A fekete négyzethálós-végtelenegyenletes papír pedig hétfőn készült..míg a hátam mögött az esti krimi (Gyilkos számok) ment.
Tartalmaz 10 db háttérpapírt és 24 kiegészítő elemet (sötét, kopott, kemény, hideg, titokzatos, misztikus egy kis vibráló zölddel és sárgával, csillogó glitterrel kompenzálva.
A készlet megvásárolható a Scrap it Sassy boltjában.

Urban Night kit is suitable for urban designs, fantasy and philosophical pages. Dark, mysterious, hard and grunge with some vibrant color and glittering. It contains 10 background (12*12, 300dpi) and 24 elements without shadow.
Urban Night kit is available at Scrap it Sassy


Ma született hozzá egy oldal, terápiás céllal ...mert a scrapbook erre is jó, hogy alaposan analizáljuk-feldolgozzuk-megértsük nemcsak a szép, vidám pillanatokat, hanem a bonyolult lelki folyamatokat is.
Ez az oldal arról a dologról szól, amit már kisgyerekként is megfigyeltem, ám az hogy ennek célja is van kb 4 éve kezdett tudatosodni bennem és egyre inkább hiszem, hogyha igazán figyelek, megláthatom a jelet, hogy mi a következő lépés, amit tennem kell. Véletlenek ezek? Nem hinném...
Timinek rendeltem könyvet és magamat is megleptem két olvasnivalóval.
Az egyik Louise L.Hay: Éld az életed (erről írtam már a gondolkodós blogomban), a másik James Redfield: Isten és a fejlődő világegyetem. Ez utóbbiból van egy részlet a képen a szinkronicitásról, a látszólagos, véletlen egybeesésekről. A képeket a CofeeCup-ról kölcsönöztem, az elemek: óra, gomb, kulcs, festékpaca, fémkarika az új Urban Night készletemből való.
A dharmás képnek nagyon örültem, mert eszembe jutott hogy a Lost története is e szimbólum köré épül, a dharma-tanban nagy szerepet játszik a szinkronicitás: "a dharma a fonal, amelyre a világ dolgai, mint gyöngysorra a gyöngyök vannak felfűzve, nélküle zűrzavarban hullana szét a gyöngyök sokasága" (forrás: Wikipédia) , és amiért nézzük és szeretjük ezt a sorozatot az éppen a rejtélyes egybeesések miatt van (titokzatos számok, találkozások, események melyek egymással szoros kapcsolatban állnak)...közben reménykedünk, hogy a film készítői talán tudják a megfejtést és amint kiderül ez, a saját életünk titkát is megtudjuk :)




És az elmaradhatatlan freebie! Hogy a misztériumnál maradjunk, a tavalyi év színét a titokzatos kék iriszt kevertem bele. :)
Az ingyenes készlet letölthető itt!
Freebie download here!


5 comments:

Eszter(beszteri) said...

Megértem amit írsz, én is így gondolkodom (azóta amúgy könnyebb is az életem... :) ). Nagyon tetszik a készlet, és köszönöm a freebie-t. A kép pedig gyönyörű! (Bár ez nem a megfelelő szó rá, de nagyon tetszik!)

Rucola Designs said...

Fura tőled egy ilyen készletet látni, de nekem nagyon-nagyon tetszik, örülök, hogy csináltál ilyet is. :) Rengeteg jelet kapunk, szerintem is érdemes ezekre jobban odafigyelni. A terpáiás oldal meg egy remek dolog! :) Köszi a fribit! :)

Anonymous said...

Love it! Thank you for the freebie!

Noncsi said...

Kata, nekem nagyon tetszik az új készleted!!! :) A freebiet köszönöm!
A Lost-os én is imádom!!!

Ányi said...

A freebie szuper, köszi, de nem ezért jöttem, hanem ezért :
http://scrapbookgimp.blogspot.com/2009/10/blogdij.html