Wednesday 26 September 2007

Shiraz Hotel








Egerszalókon van egy csodaszép bababarát szálloda. Volt szerencsénk két napot itt eltölteni. Megihletett és létrehoztam az első puplikált készletemet amely letölthető innen (természetesen ingyen): http://www.4shared.com/file/23925257/a8b1d887/Shiraz_kit.html

Nagyon kiváncsian és bátran (a tudatlanok merészségével :-) indítottam egy kihívást, (kihívás, vagy challenge egy olyan verseny, amikor adott témának vagy más bizonyos feltételeknek megfelelő oldalakat kell készíteni, lehet pontokat gyüjteni, esetleg a győztes alkotónak valami jutalom is jár, de inkább csak a móka kedvéért szoktuk csinálni. Ha az alábbi linkre kattintasz megnézheted mi ez a gyakorlatban,) Utólag kiderült, hogy fizetni kellett volna egy teljes szettel (amit aztán bepótoltam, bár azóta is bizonytalanságban élek hogy elfogadták-e) Nagyon szép és különleges oldalakat küldtek, igen elcsodálkoztam rajta, nekem nem sok elrendezés-ötletem van. Itt megnézheted:

http://www.scrapbookflair.com/challengescrapbooks.aspx?GroupID=980

Hmm...már ezért is érdemes volt. Külön hízelgő, hogy sokan a legkedvesebb fotójukat használták az összeállításhoz. És mind valóban egyedi és izgalmas alkotás.

És ha a Hotelre is kíváncsi lettél (gyönyörűszép a honlap is akárcsak maga a szálloda, aki megteheti látogassa meg, legalább egy éjszakára, felejthetetlen...esetleg nászajándéknak is jó ötlet, vagy házassági évfordulóra..)

http://www.shiraz.hu/

A marokkói lakberendezési stílusról pedig az alábbi linken találsz leírásokat:

http://www.stiluseseletmod.hu/news/index.php?catid=20&blogid=2





No comments: