Monday 5 November 2007

Karácsonyi ajándékvásárlás

Régebben szerettem az ünnep előtti vásárlást. Különleges hangulata van ilyenkor az utcáknak, karácsonyi piacoknak, üzleteknek. Fenyőillat, füstölők, mécsesek lángja, lassan szállingózó hópelyhek érintése... Idő is volt bőven. Lekésem a buszt? Nem baj, majd jön a következő.....Ez már csak egy nosztalgikus gondolat.
Gyerekekkel nem lehet vásárolni (főleg ha nekik veszünk ajándékot), ha meg nélkülük megyünk, akkor meg azért kell sietni haza. Így aztán idén úgy gondoltam, hogy ki sem fogok itthonról mozdulni mindent elintézek egy alapos tervezéssel és néhány gombnyomással. Elvégre modern időket élünk :-)
Néhány link, a teljesség igénye nélkül, azoknak akik hasonlóan gondolják:

http://www.babyruha.hu/
gyerekruhákat varr és jelmezeket, választhatsz a kínálatból, de egyedi kívánságok is kivitelezhetők. Később farsangkor jól jöhet ez a link. (Timi ruhája is innen van, nagyon örült neki bár nem meglepetés volt, hanem az összegyüjtött zsebpénzéből vásárolta)

http://www.jatek-makett.hu/index.php
http://www.toystore.hu/
http://www.gportal.hu/portal/siposanett/
rengeteg játék, általában a boltinál kedvezőbb áron, gyors, megbízható szállítás.

http://bookline.hu/
könyvek minden mennyiségben

http://www.quelle.hu/
ruhák, játékok, mindenféle dísztárgyak
Innen nem árt legalább egy hónappal előbb megrendelni, mert nem mindig küldenek mindent időre, viszont a minőség teljesen megbízható.

Még novemberben szeretném elintézni, hogy aztán decemberre már tényleg csak a lelki ráhangolódás, csomagolás és a kellemes sk. ajándékkészítés maradjon.

1 comment:

Anonymous said...

Én is így vagyok vele: igyekszem netről mindent beszerezni, 3 törpével lehetetlen másképp :) köszi a hasznos linkeket!