Sunday, 20 July 2008

Alkotó blogoló vándordíj

Nyaralásból hazatérve kellemes meglepetés fogadott:

Az "Alkotó Blogoló" vándordíjat Zsuzsi alapította:


"A feltételek igen egyszerűek. Aki díjazott, az maga is díjazóvá válik, és továbbadja 2 bloggertársának.
1. Kiválaszt 2 olyan blogolót, aki neki kedves, akinek az alkotásait sokra tartja
2. Meg is indokolja, hogy miért éppen őket díjazza
3. Majd hagy az illető oldalán egy üzenetet, amiben felhívja a figyelmét rá :)
Bármelyik magyar blog díjazott lehet, ahol alkotó tevékenységről tesz tanúbizonyságot annak írója. Lehet az bármilyen kézimunka, scrapbook, kreatív gasztroblog, ez csak a díj átadóján múlik.
Aztán aki úgy érzi, büszke a díjra, kiteheti az oldalsávba :)"


A díjat Gigitől kaptam, akinek magas színvonalú, inspiráló hagyományos és digitális scrapbook alkotásait, írásait kezdettől fogva csodálom. Nagy megtiszteltetés tehát számomra az a néhány kedves sor, melyet rólam írt. Köszönöm! :-)))

Erőteljesen gondolkodtam rajta, hogy kit válasszak, mert nagyon sok kedvencem van. Az oldalsávban felsorolt scrapblogokat rendszeresen látogatom s még jónéhány egyéb kreatív oldalt is. Végül úgy döntöttem, mivel magam is a digitális scrapbook területén mozgok otthonosan, két olyan alkotót fogok kiemelni, akik ebben jeleskednek. Mindketten magas szinten űzik ezt a hobbit, egyedi, felismerhető stílusuk van, technikai tudásuk kiemelkedő, blogjukon kívül (melyet 3 nap eltéréssel szinte egyidőben indítottak) más scrapbookkal foglalkozó honlapokon is publikálnak, ahol nagyon sokat tanulhatunk tőlük, mindemellett egyéb kézműves tevékenységekhez is remekül értenek.

Az én választottaim tehát:

Krisssz a scrapbook mellett a fotózás szakértője. Egyéb kreatívkodásai: decoupage, üvegfestés, könyvkötés, panorámafotók készítése. Ha még nem láttad feltétlenül nézd meg a Rómáról készített weboldalát is, nekem nagyon tetszik! Ő vezeti a Cewe újonnan indított, scrapbookkal kapcsolatos rovatát.

Szunyó a Photoshop használatát bemutató igényes tananyagokat oszt meg velünk a Magyar Scrapbook Közösség honlapján, sokszor ezek "ihletik" az én GIMP-re értelmezett leckéimet. Blogján rendszeresen megajándékoz bennünket ingyenes készletekkel és scrapbook oldalai társaságában egyéb alkotásait (foltvarrás, varrás, pasztellkréta rajzok, üvegfestés) is megcsodálhatjuk. Dalos-verses honlapjának látogatója vagyok, melyet szeretettel ajánlok minden kisgyermekes anyukának és apukának.

További boldog alkotó perceket kívánok Nektek!

5 comments:

krisssz said...

Köszönöm, köszönöm, köszönöm:)) Nagyon örülök neki, máris kirakom a blogomra:)

{Hana} said...

GRATULÁLOK!! Igazán megérdemelted! :-)))

Szunyó: said...

Nagyon szépen köszönöm. (Pirulós szmájli) Már tovább is küldtem. ;))
És igen! Nálad is jó helyen van!

Beácska said...

Szívből gratulálok!

Merika51 said...

Köszönöm a selyemképemhez írt megjegyzést.Itt írok mert nem tudtam hol talállak.Hiányollak a scrap.hu-n.
Szívesen beszélnék Veled privin.
erika51@freemail.hu
Gratulálok a díjhoz, egyik legjobb helyen van!