Thursday, 4 June 2009

Cirmos freebie
Cicakaland c. scrapbook oldalamhoz a fényképekhez illő háttérpapírokat és díszítő elemeket készítettem. Ezt most kiegészítettem néhány glitteres aprósággal.
A teljes készlet letölthető itt!
Scrapbook freebie download here!

És még egy bemutató oldal, melyhez a készlet elemein kívül felhasználtam a következőket: Scrapgirls - varrott szegély, Palvinka - Design Photo Masks.

4 comments:

Ányi said...

Eszméletlenül jó lett ez a macsekos oldal!!! Szuper az árnyékolása, meg a háttér maszkolása, várom, mikor lép egyet a cica, hogy megsimogassam. A szöveg is aranyos!

Edelweiss said...

Tényleg szuper lett ez a cicás oldal. Nagyon-nagyon tetszik. Jó lenne, ha én is tudnék ilyet majd idővel... Köszi a Freebie.t. :)

Anonymous said...

Thank you! Your blog post will be advertised on the DigiFree Digital Scrapbooking Freebie search engine today (look for timestamp: 05 Jun [LA 12:13am, NY 02:13am, UK 07:13am, OZ 05:13pm] ).

Anonymous said...

Thank you so much for this Freebie. I want to let you know that I posted a link to your blog in Creative Busy Hands Scrapbook Freebies Search List, under the Cat(s)/Dog(s)/Bear/Bird/Butterfly/Any other Animal Theme post on Jun. 05, 2009. Thanks again.