Thursday 28 January 2010

Játék

Ez a blogom fokozatosan angol nyelvre vált át, viszont, mint kiderült, még mindig sok látogatóm nem tudja, hogy magyarul egy másik - sokkal izgalmasabb - helyen folytatom. Ezt az új oldalt wordpress blogmotor hajtja, ettől olyan érdekes (egyelőre főleg nekem, de remélem hamarosan látszódni fog kívülről is :) )
Most bemutatom itt is röviden:
7szindizajn
Így néz ki jelenleg:



A hasonlóság ezzel az oldallal nem a véletlen műve (és ahogy megtalálom a módját, olyanok lesznek majd mint az ikrek) A különbség a menüsorban van, ahol további érdekességek kapnak majd helyet. Áttekinthetőbb és érthetőbb lesz a rendszere. Igyekeztem olyan funkciókat is beletenni, amelyek innen már ismerősek, pld a Google Friend Connect, ahová várom sok szeretettel minden kedves itteni olvasómat is. :)
A "köszöntő" menüpontban részletes útbaigazítást adok, ezen kívül pedig egyes blogpostokban is írok az oldal különféle funkcióiról. Ezt a "kategóriák kiválasztása" legördíthető menü alatt "A honlapról" címszó alatt lehet olvasni.
Még egy ok, amiért érdemes átkattintani:



Ha szeretnéd megnyerni ezt a készletet akkor először látogasd meg az új oldalamat, majd annak Új készlet, régi készlet, ajándék, játék c. bejegyzése alatt, hagyj egy üzenetet és csatlakozz olvasóim körébe ott is (ha még nem tetted).
Örülök, hogy itt jártál!
Szép napot! :)


No comments: