Thursday 19 June 2008

Évzáró, egy újabb idézet és magyar scrapbook


Timi évzáró után a három (!) kitűnő bizonyítványával :-))
Minden év végén kapnak egy-egy idézetet a tanító nénijüktől, ez szerepel most a fotó mellett.
Persze, ha már az ember elkezdte nehéz leállni róla, így hát megpróbáltam megformázni, és ha tetszik, az alatta lévő jegyzetlappal együtt innen le is töltheted.
Ha ezt a kis bűvészkedést a fontokkal leszámítanánk, az oldal hihetetlen gyorsan elkészült volna, ugyanis a Scrapbookozz Velünk első számában megjelent egyik varázsoldalt használtam hozzá.
Egész véletlenül még a cím betűinek száma is megegyezett a sablonnal!
De a többi része is mind magyar készítők munkája.
Itt az oldalsávban a magyar scrapbook cím alatt hétről-hétre bővül e hobbival kapcsolatos hazai blogok száma és közülük is egyre többen kedvet kapnak saját kellékek megalkotásához.
Létrehozok most egy "magyar scrapbook" cimkét is, amit akkor fogok használni, amikor ilyen kiegészítőket használok.
A papírokat köszönöm Kuznyecnek (ha érdekelnek a magyar nyelvű idézetek feltétlenül látogasd meg a blogját!), a virágot, amelyet matricává alakítottam pedig Loncikának akinek nagyon igényes és igazi magyaros készletei vannak, pld kalocsai minták, halasi csipke és övé az első magyar nyelvű honlap scrapbook témában.

2 comments:

Budaházi Brigitta said...

Kata, ez csudajó lett! Egyrészt az oldal maga nagyon tetszik. Timi gyönyörű a képen, milyen büszkén mosolyog!!!! :) Az idézetnek itt ezen az oldalon még plussz értelmet ad, hogy a tanítónénitől származik - de jó ötlet! A színek és a díszítés is milyen szép lett! Nahát, és csupa magyar hozzávalók! Ez igen! Most mosolygok nagyon! Nagyon örülök, hogy bevált a sablon is! :) :)

Maria said...

Thank you! Your blog post will be advertised on the DigiFree Digital Scrapbooking Freebie search engine today (look for timestamp: 20 Jun [LA 03:34am, NY 05:34am, UK 10:34am, OZ 08:34pm]).