Wednesday 11 March 2009

Tropicarium



Háttérpapír: Vinnie Pearce - Thank you kiegészítők: Kaccii - Tropical mini kit, Angelica: Fashion Colors (kapocs, jegyzetlapok)
Font: Comic Strip (főcím) Arno Pro (kommentár)



Háttérpapír: Vinnie Pearce - Thank you kiegészítők: Kaccii - Tropical mini kit, Happyscrap : Sea
Font: Comic Strip (főcím) Arno Pro (kommentár)



Háttérpapír: Vinnie Pearce - Thank you ,kiegészítők: tépett papír, jegyzetlap - saját , tépett papírszélek - Budaházi Brigitta
Font: Comic Strip, Jane austen (főcím) Arno Pro (kommentár)




Háttérpapír: Vinnie Pearce - Thank you kiegészítők: Kaccii - Tropical mini kit, tépett papír - saját , tépett papírszélek - Budaházi Brigitta

Folytatom az aktuális események megörökítését, ahogy azt év elején megígértem magamnak.
A Tropicariumban voltunk négyesben. Nagyon örülök hogy eljutottunk. Legutóbb (és legelőször) Timi ötéves korában voltunk és Tropicarium is akkor ünnepelte 5. születésnapját. Azóta is az a napot emlegeti. Sajnos erről fénykép és feljegyzés nem maradt, így csak emlékeinkben él, de neki elég elevenen.
Ezúttal azonban nem marad el az archiválás és nagy meglepetésemre rengeteg használható fotót sikerült elsütnöm, így még frissen, hogy ki ne hűljön, neki is láttam a feldolgozásuknak...Talán még készlet is lesz belőle valamikor.
Bence most volt először és most már nagyon érdeklik az állatok, mindent meg is nézett alaposan, ahogy a képeken is látható :)
Sokáig variáltam a papírokkal, színekkel, de aztán úgy döntöttem hogy ezen a fehér, semleges háttéren tudnak leginkább érvényesülni ezek a fantasztikus, vibrálóan élénk színek, mindamellett hogy a gyerekeken és magán a kiránduláson (és élménybeszámolón) maradjon a hangsúly.

Legyen szép a napod! :)

4 comments:

Vera said...

WOW! Eszméletlenül vissza adja a hangulatot! Nagyon szépek lettek az oldalak és mozgalmasak, vidámak! Grat! :)

Linsey said...

Gyönyörű oldalak! Mi rajongunk a torpicáriumért! Csodálatos képek lettek, kedvet is kaptam ellátogatni ismét, köszi!:)))

eralilla said...

Szia Kata!

Nagyon- nagyon tetszenek ezek az oldalak (is). Nincs túldíszítve, tényleg a lényegen a hangsúly. S a fotók is fantasztikusak! Szép emlék lesz ez Nektek.
Egyébként én egyszer voltam a Tropicariumban a keresztlányommal, aki akkor 3-4 éves lehetett, de szerintem én jobban élveztem, mint Ő. Már várom hogy Lillának is megmutassuk. Bár azt hiszem még kicsi hozzá.

Judit said...

Gyönyörűek az oldalak, meghozzák a kedvet a torpicáriumhoz!