Wednesday, 15 April 2009

Vintage készletA hagyományos scrapbook-ban ez az a stílus, amely elbűvöl: vintage.
Hazaiak közül két alkotót: Merikát és Timcsocát emelném ki. Ha megnézed blogjaikat, akkor - ha eddig nem tudtad - megérted miről írok.
Textúra, kisugárzás, érték, régi korok szépsége, nosztalgia...
Megtanított engem még jobban értékelni a régi dolgokat. Nem gondoltam volna korábban, hogy mennyi szépség lehet egy százéves épületben. Nem csupán külső esztétikum, inkább a múlt misztériuma, mennyi mindenről tudnának mesélni, milyen életek, sorsok, történetek lehetnek egy-egy ilyen régi tárgy mögött.
Nem tagadom, mindig is vonzottak a titokzatos dolgok.
A másik ami tetszik benne, az ami szerintem nagyon praktikus, hogy fel lehet benne használni olyan holmikat, amelyek más körülmények között a kukában landolnának.
Nos, ez a készlet is valami ilyesmiből indult el.
Kicsit titokzatos leszek mert itt és most nem mondom meg mi az . De ha ide kattintasz, megtudhatod, sőt egy leírást is mellékeltem róla.

A készlet pedig letölthető itt.
Vintage freebie download here.

3 comments:

Anonymous said...

Thank you! Your blog post will be advertised on the DigiFree Digital Scrapbooking Freebie search engine today (look for timestamp: 15 Apr [LA 07:00pm, NY 09:00pm] - 16 Apr [UK 02:00am, OZ 12:00pm] ).

Timcsoca said...

Hú ezek a hullámkarton papírok nagyon jól néznek ki!!:) Köszi

Anonymous said...

Thank you so much for this Freebie. I want to let you know that I posted a link to your blog in Creative Busy Hands Scrapbook Freebies Search List, under the Kit(s) post on Apr. 16, 2009. Thanks again.