Sunday 21 June 2009

Állítsd meg a pillanatot! - stíluskirándulás



Ez egy egoista oldal lett. És minimál. :)
Eredeti célom: Kuznyec template-jét kipróbálni. A második Jopke So Happy c. készletét, amit a kihívásában való részvételért kaptam. Ehhez választottam a fotókat: Timiről, Bencéről egyet-egyet és kettőjükről közöset, azért hogy a külön lévő fotón egyikük se legyen egyedül.
Sokáig úgy volt, hogy Timi egyke lesz, aztán a dolgok aképpen alakultak, hogy átgondoljam ezt, s életem legjobb döntése volt: a képen is látszik talán, mennyire szeretik egymást, nagyon jól sikerült gyerek mindkettő. :)
Ebből a jó döntésből pedig további új és pozitív dolgok következtek: a scrapbook, a blogolás és sokminden más is ami még csak ezután fog következni. :)
Amikor fotózol, megállítod az időt, ha scrapbookozol, még többet hozzá tudsz adni: hangulatokat, érzéseket, történeteket színekkel, formákkal és írással.
Az oldalon - szabad fordításban - ez szerepel: "Állítsd meg a pillanatot, hogy soha ne érjen véget!" - ebben benne van minden mondanivaló. Egyetlen mondatban. És ha már ilyen filozófikus gondolatok is foglalkoztattak az alkotás folyamán: magamat is rátettem...
Közben sikerült megértenem a minimál lényegét.
Persze maradok a régi mesélős, eseményrögzítős, "képes napló" irányvonalnál, de igazán tanulságos időnként más területeken is kirándulást tenni. Szívből ajánlom mindenkinek! :)

2 comments:

Merika said...

Továbbra is annyira szeretem ahogyan, amiről írsz!Kedves minimál oldal, valóban jó néha kirándulni!

Eszter(beszteri) said...

Nagyon szép lett ez a kép! És fantasztikus, ahogy írsz a dolgokról! :) A gyerekek pedig gyönyörűek. (Amúgy én is ezt a készletet választottam...)