Monday 8 June 2009

Gyurmagombok scrapbookhoz - új freebie

A Scrapbookozz Velünk májusi száma a gyerekekről szólt. Az e-magazin itt olvasható. :)

A magazinban található linkről letölthető a Festőpalánta című készletem, amiről most elárulok egy kis kulisszatitkot: A festést Timi készítette hozzá a saját kezével, a fekete macskás bélyeg is az ő egyik képe alapján készült. :)


A belőle készített oldalam pedig Timi Halloween szülinapját örökíti meg, pontosabban annak egyik fontos programját, amikor a kis boszorkák saját maguk állítottak össze egy-egy scrapbook tablócskát egy frissen készült fotóról. Részletesebben írok róla a Gyerekjátékos naplómban. Itt az általuk készített képet (amit a nagy fotón mutatnak) is meg lehet nézni.


Indítottam egy kihívást a fóromon, ami a gyerekek alkotásához kapcsolódik.

Még régebben a Scapbook Flair oldalán létrehoztam egy csoportot ebben a témában. Itt a csoportok afféle határidő nélküli kihívást jelentenek, bárki és bármikor csatlakozhat és tehet bele témához illő képet. Itt látható!

Ma pedig hoztam egy kis kiegészítőt a fenti nagy készlethez: néhány gyurmából készült apróságot:
A gyurmagombos freebie letölthető itt.

1 comment:

Anonymous said...

Thank you so much for this Freebie. I want to let you know that I posted a link to your blog in Creative Busy Hands Scrapbook Freebies Search List, under the Elements or Papers post on Jun. 08, 2009. Thanks again.