Sunday 7 June 2009

Hagyományos scrapbook. Végre! :)



Tegnap végre tudtam szánni kis időt egy hagyományos technikával készített scrapbook oldalra. Igazi kikapcsolódást, feltöltődést jelent.
Szeretem a digitális változatot is, sőt az nálam már valóban több mint hobbi, akkor szárnyalok, nincsenek határok és mindent tudni akarok. :) Épp ezért az egy bizonyos határ után kimerít. (talán az elektroszmog is közrejátszik) Ehhez képest a papírok és különféle anyagok tapintása egészen újfajta élményt nyújt, ami nem csupán szellemi, sokkal inkább visszavezet valamiféle csendes, meditatív ősi lelkiállapotba. Ezt a fajta rezgést éreztem akkor is mikor a herendi porcelán manufaktúrában láthattam a művészeket munka közben.
Egyszóval remekül ki tud kapcsolni.
Miközben a feliratokat készítettem Timi három scrapbook oldalt is összerakott. Kb fél óra alatt, legnagyobb csodálkozásomra. Ha kíváncsi vagy, miféle csoda került ki a keze alól, akkor kattints ide!
Az oldalamhoz Basicgray Motifica papírt, csipkét, művirágot, textildarabkát, hullámkarton dobozt, akvarellpapírt, folyékony krétát, kétoldalas ragasztószalagot használtam. A feliratokat szövegszerkesztő programmal írtam You are Loved és Rough Typewriter betűtípusokkal, majd sárga fotókartonra nyomtattam.

4 comments:

Merika said...

Kata nagyon szép oldalt csináltál! Abszolút érzem amit írtál, nagyon egyetértek vele!Timiét is megnéztem, szuper ügyes lány!A cicás készletet vittem nekünk is van három pici cicánk!Kösziiii!

Unknown said...

Nagyon tetszik, Kata! Olyan jó hangulata van oldalnak! Tetszik, ahogy a fotó alján is szöveg van, és a kisvirág, csipke... minden pont a helyén van ;) Én is érzem, amit írtál, velem is hasonló történt mikor végre kipróbáltam hagyományosban :)

Timcso said...

Nagyon szép, hangulatos oldal! A csipke nálam mindig nyerő, szépen feldobja a kis virág!!Tetszik a hullámkarton darab, az oldal színvilága és a szöveg darabolása is!! Még-még, sok ilyet!:)

Megnéztem Timi alkotásait is, nagyon ügyes!!A hercegnős az nagyon szuper, de a többi is, főleg ilyen rövid idő alatt!:)

eralilla said...

Nagyon szép, hangulatos oldalt készítettél.Már vártam, hogy a hagyományosban is elgyönyörködtetsz minket. Gratulálok!