Monday 15 June 2009

Kihívások

Sikerült végre két kihívásra is képet készítenem. (Ezekkel a kreatív próbatételekkel sajnos fényévekre le vagyok maradva)
Az első Szrjudit: Az én világom c. kihívása, ahol az általa készített template-et kellett felhasználni. Nagyon tetszett ez a sablon, a fantasy jellegű kiegészítés pedig adta magát.
Az oldalhoz minden egyebet (papírok, díszek, wordart, pecsét) magam készítettem.
A fotó pedig két évvel ezelőtt készült :)


A másik Ancsika scraplift kihívása volt, ahol Izzie oldalát kellett liftelni. A liftelés inspirációt jelent, bármit, ami a adott képen megtetszik, le lehet másolni: színeket, formákat, elrendezést, hangulatot, témát :)

Mutatom az eredeti oldalt: Izzie-My little Prince, amely egy hagyományos technikával készített összeállítás, szóval igazi varrással, papírokkal, gombbal :)



Ez pedig a saját verzióm, amely digitális technikával készült. A cikkcakkvarrás Michele Coleman-Bohemian Summer c. készletéből van a többi saját (Ice Cream - Fagyis készlet)

3 comments:

Ányi said...

Kata, láttam a Jopke-liftedet, szuper lett! Légyszi tedd fel mindkét galériába (Challenge és Member) és linkeld be a fórumba is, mert csak így érvényes a nyeremény!

Kata said...

Köszi :)
Tegnap éjjel félbemaradt, de ma folytatom!

Klári said...

Szia Kata!
Légyszíves segits nekem! Azért pont ehhez a bejegyzéshez irok, mert pont ilyen jellegű a problémám.Szóval blogbajom van, és mivel ott csak a meghivottak kérdezhetnek, úgy örültem, mikor megláttam ezt a bejegyzésedet.

Szóval, ha egy hosszabb szöveget akarok beirni, képekkel illusztrálva, csak úgy megy, ha előtte megtervezem a szöveget, meg a képeket, és visszafelé elkezdem irni. Pld. a Te blogodat ha én irtam volna, azzal kezdek, hogy felteszem a saját verziós képedet, utána jöv a három sor, utána megint az eredeti zöld oldal, megint szöveg, kép szöveg stb. Nem tudom értesz-e. Namost ez, ha egy épkézláb történetet akarsz elmesélni, nagyon nehéz, mert széttördeli a gondolataimat. Te hogy csinálod?
Próbáltam már úgy is, hogy utólag teszem be a képeket, és behúzom a megfelelő helyre, de akkor valami miatt nem tudom nagyobbra nyitni. Drága Katám, ha segitenél, nagyon megkönnyitenéd a blogirásomat.
A kaszasklari2@gmail.com ra is irhatsz, itt ülök állandóan a gép előtt.
Puszi: Klári