Monday 29 June 2009

Kikapcsolódás



Tegnap délután kirándultam egyet. Sajnos nem a valóságban (a szakadó eső miatt), csak egy újabb scrapbook stílusvilágba.
A Blog4Scrap legutóbbi freebie ajánlójában nagyon megtetszett mindkét készlet. Ki is próbáltam őket. Nagyon tetszenek az ilyen jellegű oldalak, jóllehet ritkán készítek hasonlót, mert számomra leginkább a dokumentálás, az élmények minél részletesebb rögzítése a legfőbb vonzerő a scrapbookingban... Viszont ezek a készletek csodálatosak, olyanok mint egy-egy festmény, amiből már csak egy aprócska részlet hiányzik. Ez a részlet egy pici fotó, gondosan körbevágva vagy maszkolva, beleilleszve a festménybe. Ilyenkor nem a fotóhoz keresek kiegészítőket, hanem fordítva.
A gyerekek egyébként az eredeti fotón is a fűben ülnek...és a pillanat amit akkor ők átéltek, pontosan megfelel a wordart szövegének: "Fiú vagyok, s megvan a magam kis világa", akkor együtt s mégis külön saját gondolataikban elmerülten matattak a fűben.
A fenti képhez Newlife's Dreams Love, Love, Love készletét és Mag design I'm a boy wordartját használtam fel.
Közben a második készletből is készült valami újdonság, nagyon szerettem elkészíteni, ráadásul ötvözni tudtam az egyéni "takarékos" irányvonalammal (sok információ megőrzése a lehető legkisebb helyen), mégsem ment a látvány rovására.
De ezt majd holnap fogom megmutatni ;)

1 comment:

Osli said...

Nagyon kíváncsivá tettél :)
Szép oldalt csináltál, és tetszik, hogy ilyen részletesen írtál róla