Friday 13 June 2008

Borsószedés





Pillanatkép borsószüret közben :-) A borsó nem látszik a fotón, de ott van ahol az azt ábrázoló pecsét, amiből az oldal elindult. Ugyanis ez is egy olyan összeállítás, amelyet egy kiegészítő kellék ihletett. A bélyegző az egyik ScrapGirls hírlevélben érkezett és eszembe jutott róla ez a fotó Bencéről.

Borsószedés közben (meg előtte is) már alaposan összekoszolta magát ezért igyekeztem mindent tépettre-piszkosra-kopottra változtatni. Így minden elem ismét óriási átalakuláson ment át, színezés, fedési módok és fokozatok, szűrők, réteghatások - hogy csak néhány segédeszközt említsek. A tépések saját kezem által történtek még régebben egy postai csomagolópapíron, amit beszkenneltem, ezt szoktam vágómaszknak használni úgy hogy megduplázom és az alsó réteget kissé nagyobbra méretezem majd átszínezem. (Ha igény van rá szívesen leírom valamikor részletesen - GIMP-pel is működik)

Az eredeti kellékek készítői: Szunyónak köszönet a csiszolt fotószélekért, papírok - Ksharonk, gombok- Ksharonk, Shabby Princess, Angelica, varrás- Stephanie, Michelle Coleman, Scrap Girls, madzag - Scrap Girls, bélyegző alapja Gigi munkája.
Font: 28 Days Later

3 comments:

Szunyo said...

Klassz lett! Olyan fiús-vagány lett ezzel a szürkésbarnás papírral itt oldalt. (Én betegre tudnám enni magamat nyers borsóval. :P)

krisssz said...

Ez nagyon telitalálat. Tökéletesen passzol minden a témához, a borsóhoz, no meg Bencéhez is.
A leírás meg jöhet:) Én is próbálkoztam már vele, de nem lett olyan, mint a "nagyoké".

Budaházi Brigitta said...

Na, most van az, hogy jól me kellett néznem, ez most papír, vagy digi!! :D Tökéletes oldal. Ahogy Krisssz is írja: abszolút passzol minden mindenhez. A tépés pedig csúcs jó! Gratula.