Sunday 10 August 2008

Rét-Meadow=Új freebie!


Elkezdtem feldolgozni a nyaralásos fotóimat.

Szilvásváradon volt a szállásunk, így alkalmunk nyílt a mindenki által ismert kisvasútas Szalajka völgyi útvonalon kívül más szépségeket is megismerni.

Ezek a képek egy ilyen Bükk-fennsíkon megtett séta során készültek, nagyon megfogtak a puha-langyos-hamvas-zöldes színei. Olyan megnyugtató. Muszáj volt hozzá egy saját körítést készíteni ...:-)


Néhány gondolat:
A ZÖLD a szivárvány spektrumának közepén látható, átmenet a jeges kék és a forró vörös közt. A természet színe, hol minden összhangban és harmóniában van, béke és nyugalom vesz körül. Ha feszült vagy, ha megbomlott az egyensúly életedben, menj egy zöld helyre: parkba, rétre vagy erdőbe. Hallgasd a madarak hangját, figyeld a fűben élő parányi élőlények zsongását. "Nézd a világ apró rebbenéseit!" És akkor megérted mit jelent: "a pillanat örök".




Az első kép teljes egészében saját.
A másodikhoz a készlet papírjain kívül felhasználtam még:
-Scrapbooks Gone Digital template
- Scrapbookozz Velünk: wordart
- Twoboyz: Back Yard Boy (lepke)

7 comments:

Mesi said...

Kata, ez gyönyörű! És milyen igaz, hogy a zöld ilyen hatással van az emberre, a Bükk meg a szívem csücske régóta. Ha arra jársz, egyszer nézz körül Répáshuta környékén, imádom! Csináltam is egy oldalt róla, majd nézd meg, milyen gyönyörű ott minden, a falu, a dombok... áhhh. Szép lett a készlet is, ihletadó, gratula!

Kuznyec said...

Légyszi, kukkants be a blogomba!

Budaházi Brigitta said...

Kata, a freebied, egyszerűen mesés. Csodálatosak a színei, nagyon tetszik a finomsága. A kedvencem a lepréselt levélke a cellux-szal. Nagyon nagyon tetszenek a mintaoldalaid is.

Merika said...

Annyira szeretem ahogy írsz, az idézetek,amiket látok a blogodon. Szép a készlet amit csináltál! Okvetlenül letöltöm, bár én kicsit "zsúfoltabb" oldalakat csinálok!
Azért biztosan fel fogom használni! Köszi!

Hámos Beáta (betsie) said...

Gyönyörű a freebie! És még egyszer köszi a wordart felhasználást, ez az oldalad is nagyon szép lett! :)

zina2003-adrienn said...

Köszi!!!Letöltöttem,de még nem dolgoztam vele.De szerintem fogok!:-)
Még most egy hete találtam a blogodra.Nagyon nagy köszönet mindenért.Megtanítottál a Gimp használatára.Sokat tanultam tőled.Hisz az oldalaid szuperek!!!!
Ha gondolod nézd meg tanítványod blogját!:-)

G said...

Thanks for sharing the kit!