Friday, 5 September 2008

Gyökerek és szárnyak - avagy egy újabb zöld freebie!


Ez a fotó Lillafüreden készült idén nyáron, mikor Szilvásváradon nyaraltunk.
Végigsétáltunk a Palota szállótól a vízesés aljáig. A sok eső megtette a hatását, pompás látványban volt részünk.
Ha erre jártok, nézzétek meg az Anna barlangot.
Nagyon érdekes mesterséges járatokból álló agyag és mészkőbarlang, melynek menyezetén láthatók a fák gyökerei és más növényi részek, falain megkövesedett falevelek és ágak. Nem oly rég még templomnak használták (esküvőket ma is tartanak itt!). .
Kis barlangi túránk egyik emlékezetes momentuma volt "hármaskapu", melyből mindenkinek választani kellett egyet, s néhány fordulóval odébb az idegenvezető elmondta, melyik kapu hová vezet: pokolba avagy a mennybe. Nem árulom el a titkot, de azt igen hogy nekünk sikerült kiválasztanunk a mennybe vezetőt :-))

A mohás sziklafal "ihlette" legújabb mini készletemet. Mivel már túlságosan zöld lett volna a fotóval együtt, az alábbi képen ez utóbbit szépiára festettem, koptattam és felhajtottam.


A freebie tartalmaz 1 zöld háttérpapírt, 1 festett és kivágott virágot (gyökerek!) , 1 pillangót (szárnyak!) és egy idézetet:

"Két dolgot adjon az ember gyerekeinek útravalóul: gyökereket és szárnyakat!"

Letölthető itt!
Roots and wings freebie download here!5 comments:

csuti said...

Nagyon klassz ez a freebie, le is töltöttem, köszönet érte.

Timcsoca said...

Nagyon szuper freebie! :)Köszi!!!

Maria said...

Thank you! Your blog post will be advertised on the DigiFree Digital Scrapbooking Freebie search engine today (look for timestamp: 06 Sep [LA 01:20am, NY 03:20am, UK 08:20am, OZ 06:20pm] ).

Hámos Beáta (betsie) said...

Imádom Lillafüredet! Zsófit is onnan hoztuk haza! ;) Az idézet pedig az egyik kedvencem!! Köszönet az újabb freebie-ért! <3

Budaházi Brigitta said...

Nagyon szép és finom készlet MEGINT, Kata. A kedvencem a színvilága, és megint a virág.