Sunday, 5 July 2009

Kivirágzott a titkos készlet


Elérkezett a megfejtés napja :) Mint kiderült -bár sejtettem, mert elég jellegzetes és feltűnő textiliát választottam mintának -hogy nem volt olyan nehéz a feladvány. Mindenki jól tippelt, köszönöm a hozzászólásokat :)
A fenti képen látható Friderika nevezetű anyag ihletett meg. Két hete voltunk az IKEÁ-ban, Bencének ágyat venni, de sajnos abban a színben, ami kellett volna, már rég nem gyártják. Viszont árgus szemekkel figyeltem a mintákat mindenütt. Nekem egyébként legjobban a kecsesen kacskaringózó, gabalyodó, finom, szolid, csigavonalas indaminták tetszenek, de most valami ütőset kerestem. Találtam :)
Ez lett belőle:A virágzó készlet letölthető itt!
(Mindössze 6,5 MB, aminek az lehet az oka hogy nem túlságosan textúrált, nem tartalmaz olyan sok színt a látszat ellenére. 4 háttérpapír és 7 db virágos dísz van a csomagban)
Freebie download here!
(6,5 MB, 4 bg papers, 7 embellishments)

5 comments:

Anonymous said...

Thank you! Your blog post will be advertised on the DigiFree Digital Scrapbooking Freebie search engine today (look for timestamp: 04 Jul [LA 07:00pm, NY 09:00pm] - 05 Jul [UK 02:00am, OZ 12:00pm] ).

Sabee said...

Köszi! már le is töltöttem ;)

Kovaxka said...

Vittem, szuper! Köszi! :)

jmutchler said...

thanks so much!

Anonymous said...

Thank you so much for this Freebie. I want to let you know that I posted a link to your blog in Creative Busy Hands Scrapbook Freebies Search List, under the Kit(s) post on Jul. 05, 2009. Thanks again.