Thursday 13 August 2009

Balatonretro :)



Még év elején ígértem, hogy időnként csepegtetek ide is a szüleimnek karácsonyi ajándékba adott fotókönyből, amit a CEWE galériájában Te is végig tudsz lapozni.
Ha hasonló nagyszabású terved van idénre, már most érdemes elkezdeni. Én több hónapig válogattam a képeket, terveztem a felépítését, nemcsak összevissza vannak az oldalak, több mint 100 év családi fotóiból kellett válogatnom.
A fenti kép egy gyerekkori nyaralást idézett meg és Didó egy régi készletét használtam fel.
Amiről most eszembe jutott az az, hogy Kolibri Balaton c. készlete, mely a legutóbbi Scrapbookozz Velünk magazinban található linkről letölthető, szintén a 70-es, 80-as évek hangulatát idézi :)

4 comments:

Ányi said...

Nagyon tetszik ez a kék-zöld párosítás és a sok-sok fénykép az oldalon. Frankó a felirat is! Nem tudom, hogy ez egy dupla oldal lesz-e és azon lesz-e a dátum, mert azt innen hiányolom egy kicsit , de ha máshonnan nyilvánvaló, akkor nem szóltam ;-)

Kata said...

Dupla oldal volt de dátum nincs rajta,mert nem tudtam pontosan. Mivel teljes titokban készült, nem is kérdeztem meg, viszont sok üres helyet, cimkéket illesztettem az ilyen oldalakra, hogy az ajándékozottak bele tudjanak írni, ha szeretnének hozzáfűzni valamit. :)
A fotók a hetvenes évek végefelé készülhettek, ha jól rémlik akkor voltam elsős, de nem vagyok benne biztos.

Eszter(beszteri) said...

Fantasztikus oldal! Minden annyira tetszik rajta, hogy inkább nem emelek ki semmit. :)

Unknown said...

Gyönyörű oldal. Végiglapoztam az albumot is, és meseszép! Annyira összeszedett, ízléses, jól elrendezett az összes oldal benne! Biztosan átnézem még többször is, mert nagyooon tetszik Kata!!