Sunday 9 August 2009

A puding próbája: szelíd motorosok




Nagy vendégsereg volt nálunk a hétvégén (Összesen 20-an voltunk) A legkisebbekről készült egy fotósorozat, ami nem sikerült tökéletesen ezért egy kicsit korrigálnom kellett rajta. Úgy belelendültem hogy három fényképből 15 lett. A múltkori Jessica Sprague tanfolyamról megmaradt emlékeimet ötvöztem. Nagyon érdekes, hogy ugyanannak a képnek mennyiféle hangulatot lehet adni. No és ha még egy scrapbook oldalt is körítünk hozzá az maga a végtelen világmindenség .
Befejezni pedig nem lehet csak abbahagyni...Aztán egy másik képpel újrakezdeni.
A fenti oldalon remélem felismerhető a háttérpapír: az előző bejegyzésben közkinccsé tett Vintage Summer készletből való. A többi elem szintén ehhez a készlethez tartozik, de még egy kicsit várat magára, addig csiszolgatom :)
Végül egy kis fontajánló:
Retro Rock Poster - Díszbetű. Mint a neve is mutatja: kitűnő retro-vintage hangulatú scrapbook oldalakhoz, poszterekhez. Nagyon mutatós, figyelemfelkeltő, de kizárólag rövidebb feliratok, címszavak írásához alkalmas.
English - Script (magyarul: kézírásos) betűtípus - Ez pedig igen elegáns és egyszerű, elég jól olvasható, kifinomult nosztalgikus oldalakhoz tudom elképzelni. Jól kiegészíti az előző merészebb fonttal készített feliratot. Hosszabb kommentároknál figyelni kell a hosszú ő és ű betűre. (a hosszú ó-ról átmásolhatjuk és duplázhatjuk az ékezeteket)

2 comments:

Osli said...

nagyon jó lett az oldal. tetszik a címválasztás, és az elrendezés is. édesek a gyerkőcök a képen

altalena said...

Olyan szép papírokat csináltál, már alig várom, hogy legyen alkalmam használni:)