Thursday, 17 April 2008

Cseresznyevirág freebie
Az internetről rengeteg freebie tölthető le, naponta fedezek fel új helyeket vagy követem mások ajánlásait, nem győzöm csodálni és felhasználni őket..
Ennek ellenére újra és újra elfog a kényszer hogy magam is teremtsek hasonlókat. Ha meglátok valami szépet és érdekeset a környezetemben mindig arra gondolok hogyan mutatna mindez egy scrapbook oldalon. Lehet hogy ez már kóros :-) De lehet hogy jó dolog, ugyanis sokkal több szépséget fedezek fel hétköznapi dolgokban mint azelőtt és ettől jobban érzem magam. Noha ettől még nem nevezném magam scrapbook dizájnernek, nagyon jólesik dolgozni egy ilyen készleten és ha már dolgoztam rajta szívesen megosztom másokkal is :-)

Ez a készlet is akkor született mikor virágba borultak a gyümölcsfák. Amikor az utcán sétálunk hagyom hogy hassanak rám a színek, formák, illatok, hangulatok. Aztán egy csendes esős délután mindez újabb alakot ölt. Így kétszer élhetem meg a pillanat örömét. Egyszer abban az időben és még egyszer mikor "feldolgozom".

A készlet "érdekessége" a mintás papír, amit honfoglaláskori magyar motívum díszít.
A préselt levél és virág igazi, szkenneltem és kivágtam a hátteret. Kezdők is megpróbálkozhatnak vele. (Erre való a GIMP varázspálca nevű kijelölő eszköze) Később akár eredeti scrapbook oldalakhoz is felhasználható, ha illik a témához.
Készítettem hozzá egy képkeretet is, vagy un. gyors oldalt (a fenti képről van szó), ha tetszik csak alá kell húzni a fotót a keret rétege alá és a megfelelő helyre mozgatni.

Bár ez nem olyan nagy méretű, a gyors letöltés és a választási lehetőség kedvéért mégis három részre osztottam: a kívánt szóra kattintva előjön a link.

Tartalma: 6 db mintás 3 db egyszínű papír, 1 igazi préselt cseresznyefa virág, 1 igazi levél, 2 db virág (filcszerű textúrával), 1 doodle, hangjegysor, 4 tépett sarok, 2 db krétázott vagy csiszolt (ahogy tetszik :-) szél a fotók keretezéséhez és 1 db quickpage


Ingyenesen letölthető - Download free

Hátterpapírok - Background papers
Kiegészítők - Embellishments
Képkeret - Quick page

4 comments:

Anonymous said...

See Please Here

Maria said...

Thank you! Your blog post will be advertised on the DigiFree Digital Scrapbooking Freebie search engine today.

Betsie said...

Köszönöm szépen, szuper! Pont van egy remekbe sikerült cseresznyevirág képem, amihez eddig kerestem 'hozzávalókat'. KÖSZI! :-)

Beácska said...

Nagyon köszönöm, megyek is letölteni. Most derült ki, hogy sos kell egy albumot csinálnom (ez lesz az első), mert barátainknak lesz a késői esküvője. Szóval, a QP-nek is nagyon örülök, most nagyon jól fog jönni. Beandy