Saturday, 19 April 2008

Három, vidám, zöldLegyen rajta három fotó, mosoly és sok zöld. Ez volt a feltétele a Magyar Scrapbook Portál 11. heti kihívásának.
Mivel a vidámság volt szerintem az elsődleges szempont, szakítottam az eddigi gyakorlatommal, miszerint a fotók színeihez igazítom a kiegészítőkét is. Kerestem valami igazán vidámat.
Bence nagyon mókás dolgokat művel mostanában így ez nem volt nehéz. Most lépett az utánzós-pakolós-csavargatós korszakába. Egyik nap (ezen meglepődtem nagyon milyen szakszerűen csinálja) odatolta a mosógép elé a lavort és belepakolta a kimosott ruhát. (Előtte mindig a földre szedte ki) Bepakolni is nagyon szeret. Nemcsak a ruhákat, időnként üditősflakonok, játékok is találhatók a mosógépben, vagy mint a fenti ábra mutatja néhány doboz tej.
És komolyan be is tudja indítani, ezért mindig leszereljük a programozó gombot.

Az oldalhoz egy vidám készletet használtam a Scrapbooks Gone Digitals-tól, a neve Happy Spring, Boldog Tavasz.

2 comments:

Teclado e Mouse said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Teclado e Mouse, I hope you enjoy. The address is http://mouse-e-teclado.blogspot.com. A hug.

Zsuzsi said...

Annyira jól teljesítetted minden pontban a kihívást, ngyon klassz lett!