Saturday 11 July 2009

Újabb kirándulás: retro-vintage-minimal

Ma volt a 6. napja a kéthetes fotóeffekt tanfolyamnak. Most újabb lehetőségeket ismertünk meg a textúrák alkalmazásában. Eleve nagyon szeretem ezt a kopottas, antik, vintage hangulatot, nagyon örülök hogy van lehetőségem fejlődni ebben.
Választottam egy régi fotót, ami mondjuk már eleve elég viseltes volt. A képen én vagyok a 80-es évek küszöbén egy vidéki esküvőn. (Egy kis retro-hangulat :)



És az eddig tanultakat ötvözve (ecsetkezelés, overlay, textura, vintage-tinted árnyalat) készítettem belőle ezt. (vintage)


Eztán, hogy ne maradjon parlagon, oldalt is készítettem belőle. Eredetileg valami hozzáillő ódon körítést szerettem volna adni neki, de aztán meglepő fordulatként, nyári hangulatomból adódóan Kuznyec készletére esett a választásom, s ha már minimál, megpróbálkoztam a Didó által népszerűvé lett fehér hátteres megoldással:

Hozzávalók:
Kuznyec: Summer Memmories
Jopke: So happy

5 comments:

LaceE said...

Nagyon ügyesen megvalósítottad a minimál oldalt :) Tetszik :)
A tanfolyamon tanutakért pedig csak irigyelni tudlak :)

Osli said...

nagyon jó lett az oldalad. érdekesen használtad a készletet is.
A fotódon meg nagyon tetszik amit a sarokba tettél.

Ányi said...

A tanfolyam változatlanul szuper!
Kata, nagyon-nagyon hasonlít rád a kislányod! Timi szerintem pont ilyen lesz, majd csinálj róla egy kb ilyen beállítású fényképet :-)

Rucola Designs said...

Én is azt hittem először, hogy a kislányod van a képen! Szuper lett az oldal, a tanfolyam anyagának feldolgozásáért pedig jár az ötös! :)

Kuznyec said...

Fantasztikusan jó lett az oldal, nagyon tetszik! Köszi, hogy használtad a készletemet, ez nagy megtiszteltetés számomra! Pussz!