Thursday 30 July 2009

Vadása tó



Múzeumlátogatás után fagyiztunk egyet a közelben, majd visszamentünk a szállásra.
Előkészítettük az esti grillezést, sétáltunk egyet a Vadása tó körül, aztán megsütöttük a vacsorát, lassan készült, de igencsak bőséges lett.
Egy-két éttermes naptól eltekintve mi szoktunk főzni nyaralás alatt, Vikivel felváltva, kivéve ezen a délutánon mikor az Apáké volt a főszerep.
Maradt egy kis hely a fotók mellett, így végre tudtam használni néhány hangulatkeltő elemet is az oldalpáron, köztük Magyar Adrienn Nagy Levin blogtrain-re készített grafikáit, amivel már szemezek egy jó ideje. Arennek egyébként a CEWÉ-n (mostani aktualitás) letölthető egy egészen fotókönyvre való gyorslap készlete, hasonlóan mesés stílusban.
A másik felhasznált készletet is nagyon-nagyon szeretem, mely jellegében inkább fantasy-hoz illik, amiben ritkán alkotok, de most egészen sikeresen hasznosítottam dokumentálós-realisztikus-sokfotós oldalamon. Ő pedig: Newlife Dreams: Love, love love.
A bal alsó sarokban lévő tájfotó manipulása pedig még a múltkori Jessica Sprague tanfolyam hatására történt, a rajta levő képkeret pedig a leckesorozathoz tartozó készletből.

3 comments:

Osli said...

ezt nagyon jól összeraktad. szuperek a fényképek, és az elrendezés is. ja és imádom a legyecskéket rajta :D

krisssz said...

Ez is, meg a tegnapi is csudaklassz. Imádom az ilyen elmesélős oldalakat.Jó fotók, mellette a történet is, jó lesz majd nézegetni.A tájfotós kép is nagyon tetszik.

Rucola Designs said...

Ó, nagyon-nagyon tetszik! Szuper a történet, és az is, hogy maradt még egy kis hely fának :) és züminek! :)