Friday 11 September 2009

Kihívások


A CEWE aktuális kihívására sikerült összehoznom egy képet. Az előzőre is szerettem volna (nem ártana gyakorolnom a fotóretust) de sajnos már nem fért bele az időmbe..
Most egy fotó öregítő technikát kellett alkalmazni. Én nagyjából követtem a cikkben leírtakat. Múltkor a Jessica Sprague tanfolyamon is volt néhány hasonló, nagyon kedvelem az ilyen fotóalakítgatásokat meg a vintage stílust is :)

A vintage jellegzetes elemei: régi (vagy annak látszó) fénykép, kopott-gyűrött papírok a kiegészítők közül a csipke és az óra, mint az idő jelképe. A színek is régi idők hangulatát idézik: barna, bordó, kék, szépia stb, minden színből tompább árnyalatok

Hozzávalók:

- Saját készletből a papírok: Summer Garden
- Régi óra - Ashley Meek, Hazel Olive Designs: The pimento
- bélyegzők: Christina Renee - Autentic Artistry + saját (Oriental készlet)
- overlay: Jessica Sprague
- csipke, szalag - Happyscrap

Egy kis emlékeztető:

Még egy napig tart a Scrapbook Flair-en a Vintage Summer kihívásom. Eddig 44 kép érkezett :)
És még két napig az 50%-os nyitási akcióm a Scrap it Sassy-n.

A Vintage Summer-hez kapcsolódó blogkihívás a Scrapbook Flair-estől független (vagy azzal is ötvözhető.) Az a lényege, hogyha készítesz az adott készlettel egy oldalt és feltöltöd bármely galériába (vagy a blogodba) és írsz nekem ehhez az íráshoz egy hozzászólást a kép linkjével, akkor részt veszel a sorsoláson a digitális nyereményért. Ennek határidejét most módosítom szeptember 17-re.

Just a reminder.
Scrapbook Flair Vintage Summer challenge ends the day after tomorrow.
50% off opening Sale at Scrap it Sassy is until september 14.

Blog challenge, when you have to use my Vintage Summer freebie and have to leave a comment to this post with the link of your page, ends september 17.

No comments: