Saturday, 5 September 2009

Oriental kit

A mesés kelet ihlette legújabb készletemet. Két évvel ezelőtt lehetőségünk nyílt egy napot eltölteni a Mesés Shiraz Hotelben, mely azon kívül hogy szerintem az egyik legjobb bababarát szálloda Magyarországon, csodaszépen be van rendezve mediterrán-marokkói stílusban. A színek, formák és szívet-lelket melengető, energiát adó fények nagy hatással voltak rám. Ezzel a készlettel ennek emlékét idéztem fel..Már akkoriban is hasonlóan hatott, és már készítettem belőle valamit, ami életem első készlete volt.
A mostani megalkotását a marokkói-mediterrán hatásokon kívül még még az iszlám díszítőművészet és India építészete is inspirálta.

My new kit was inspired by a beautiful hungarian hotel, where we spent a day 2 years ago. My other inspirations: architecture of India and islamic ornamental art.

Ezt az oldalt egy hónapja készítettem, ehhez rajzoltam az első elemeit :)Fantázia:Szotyinak (aki egy kihívást indított) és Didónak (akinek a képeit most sokat nézegettem) köszönhetően további apró elemekkel gazdagodott és egyben le is tisztult. (A fotó a gyerekekről szintén itt készült) Szotyi kihívását Didó képeivel itt olvashatod!Egy egyszerű összeállítás a szálloda egyik nappalijáról.
It is a simple lo. with a room of the Hotel.
Amit most sok szeretettel megosztok mindenkivel ingyenesen letölthető gyorslap formájában.
I made a free quickpage from this lo and share it with everybody.
A gyorslap letölthető itt!
Click here to download quickpage free!

És íme maga a készlet teljes egészében.Tartalma: 14 papír (simák+2féle mintával+6 színben) 24 díszítő elem (hold, csillagok, keleti épületek, rózsák, drótok, lámpák, érmék, gombok stb) és 1 wordart.

The kit includes 14 papers with 2 patterns and 6 colors. (12*12, 300dpi) 24 embellishments (moon and stars, oriental buildings, roses, strings, lamps, buttons, coins etc.) and 1 wordart. (Size: 31Mb)


Megvásárolható a SIS boltjában.
Oriental kit by me is at SIS shop!Kattints ide, ha látni szeretnéd az eddigi készleteimet!
Click here to see my other designs
!

Örülök hogy benéztél! :)
Happy scrapping! :)

4 comments:

Kovaxka said...

Meseszép a készlet és az oldalakat is imádom! :)

Ányi said...

Nagyon tetszik,m ahogy bemutattad a készletet, ami tényleg mesebeli :-) Sok sikert hozzá :-)

Anonymous said...

Thank you so much for this Freebie. I want to let you know that I posted a link to your blog in Creative Busy Hands Scrapbook Freebies Search List, under the Page 8 post on Sep. 06, 2009. Thanks again.

Janka said...

Nagyon jó a készleted ;)