Monday 28 April 2008

Kis-Balaton









Nemrég találtam egy érdekes készletet: Ingrid - Inspired by Nature. Ahogy nézegettem eszembe jutottak ezek a Kis-Balatonnál készült fotók néhány évvel ezelőttről. Akkor volt új a fényképezőgépünk, rengeteg természetfotót készítettünk és most nagyon nehéz volt választani közülük. Az első oldalon pld összesen 8 fénykép van. Hogy ne legyen túlzsúfolt és ezek a különleges dekorelemek is tudjanak érvényesülni, kitaláltam, hogy háttérnek kinagyítok egy tájfotót és azzal mosom egybe a vízimadarakról készült felvételeket. Sőt a címfelirat is egy fényképből van kivágva.
Nem tudom ki hogy van ezzel, de nekem nagyon tetszenek a digiscrap kellékekek, legszívesebben mindent rápakolnék. De aztán arra gondolok, hogyha előhívatom az oldalt, akkor semmi felesleges ne vegye el a helyet a fotóktól, ami ennek az egésznek a lényege. És így lesz a fényképből háttér vagy díszítőelem...

A fent említett készleten kívül felhasználtam még:
Szunyó - Tépések
Shabby Princess - Promise Collection (tag)
Little Dreamer Design - VintageDreams Retro (zöld háttérpapír)
Scrapbooks Gone Digital - Shaped Papers (felhő sablon)

2 comments:

Anonymous said...

szia
esküszöm , rajongód lettem.. gratulálok! nemrég fedeztem fel a digitális scrapbook dolgot.. érdeklődnék hogy ha pl a DM -nél elő szeretnék hivatni srcapbookot, akko rhogyan i sálljak neki.. nem az ő programjuk által felajánlott dolgokból szeretném összehozni hanem PS-pal késziteném elő. ha ez van irva hogy 21*21 cm a mérete (négyzet alakú kemény boritós) akkor a photoshopban pontosan ekkora képeket nyissak meg (mármint ekkora alapot és ezt diszitem fel)?
nincs esetleg vmi gyorsabb elérési módod ha segitséget szeretnék vmiben? (skype, msn, email esetleg)
köszi ha segitesz
ildi

Budaházi Brigitta said...

Kata, ezek nagyon klasszak lettek megint! Tudod miért tetszenek különösen? Mert 2 hete voltunk ugyanitt a gyerekekkel! Nekem is vannak bivalyrezervátumos képeim, és Márkó majdnem ugyanígy lovagol a szobron, mint Timi!!!! :)
Jó volt megint benézni.
:)