Tuesday 28 October 2008

Halloween készlet

Az angolszász országokban népszerű ünnep gyermekszemmel nézve olyan lehet mintha a Télapó látogatását, Húsvét hétfő locsolkodós házalását és Farsangi bált egybegyúrnánk. Nekünk pedig kiváló ürügy a kreatívkodásra. Elő az őszi termésekkel, dísztökökkel, mécsesekkel! Emlékszem, gyerekkoromban, mikor még fogalmam sem volt róla hogy mi folyik a világ túlsó felén, a szomszéd kisfiúval tökfejet faragunk, gyertyát gyújtottunk benne és a kerítésre tűztük. Szerencsére az őszi szél hamar kioltotta a gyertyák fényét így nem rémültek halálra az utcai járókelők és persze tűzvész sem keletkezett.

Kislányom november 1-jén, Mindenszentekkor született. (egyébként pont azóta pirosbetűs ünnep a naptárban :-) Mióta megalapította a klubját (aminek rajta kívül 3 kis barátnője a tagja) Halloween újfajta jelentőséget kapott nálunk. Ugyanis október 31-én szokta tartani a klubbos szülinapját, ahol jelmezben kell megjelenni. Csakhogy akik tavaly még hercegnők voltak, ma már boszorkányok. Napjainkban azonban nem a fekete arcú, bibircsókos banyák hódítanak hanem trendi, bűbájos boszorkák, így ez nem kevésbé vonzó számukra mint a hercegnőség.
A héten ezt a kis összejövetelt tervezgetem, mert persze program is kell. Scapbookozni biztosan fogunk! :-)) Erről majd később beszámolok.

Addigis készítettem egy mini freebie-t ennek kapcsán. Nem ijesztgetős inkább kedves és vidám figurákkal.
A készlet letölthető itt! 24MB (2 háttérpapír, 3 dísz, pókhálós "pausz" ami sötét háttér előtt mutat jól)
Freebie download here! 24 MB (2 bg papers, 3 halloween embellishments, net overlay, which is suitable for dark background)

2 comments:

{Hana} said...

Jó kis buli lehet :-))) És ez a készlet szuper! :D Csak lenne jó a nyomtatónk ... ;-(

Rika said...

Egy angyal vagy! Most kerestem mindenütt, de nincs a boltokban. Hamarosan letöltöm, köszi, köszi!!!!