Tuesday, 30 December 2008

Karácsonyi készlet - az utolsó

Kékek.
Az utolsó rész letölthető itt.
Rainbow Christmas freebie last part (Blue) download here.


Ez a kép az idei első (és utolsó) havas napján készült.
Nem tudok még mindig jól fényképezni, pld az ilyen borús időben készült fotók eléggé fakók és sötétek lesznek, gondolom mással is előfordul. Milyen jó hogy akár egy ingyenes programmal is lehet rajtuk javítani. Most GIMP-pel varázsoltam át. Növeltem a kontrasztot, ezáltal élesebb lett a kép, kicsit visszahúztam a telítettséget, hogy tompábbak legyenek a színek, és a finom ragyogás nevű szűrőt alkalmaztam. Maszkolással belemostam a háttérbe (amely a fenti készletből való) tettem rá még egy overlayt Adeyeo-tól, amin még alakítgattam, szolidan feliratoztam. Az összehasonlítás kedvéért ideteszem az eredeti fotót is mindenféle körítés nélkül.5 comments:

sdwrdt said...

thank you so much! Beautiful papers!

Anonymous said...

Thank you! Your blog post will be advertised on the DigiFree Digital Scrapbooking Freebie search engine today (look for timestamp: 30 Dec [LA 09:06pm] - 31 Dec [NY 12:06am, UK 05:06am, OZ 04:06pm] ).

MaggieM said...

Thank you very much for the pretty papers. It looks cold. lol

CbhScrapbookFreebiesSearch said...

Thank you so much for this Freebie. I want to let you know that I posted a link to your blog in Creative Busy Hands Scrapbook Freebies Search List, under the Papers Only post on Jan. 01, 2009. Please, notice that I've changed my url. Thanks again and Happy New Year.

Therese said...

Gorgeous layout...