Friday 20 November 2009

10 dolog...



Ányitól, Szotyitól, Krisztától, Sabee-tól, Linsey-től és Jankától is megkaptam ezt a díjat. Nagyon jólesik ám, hogy ennyien kíváncsiak rám :)
A játék lényege, hogy írjak le magamról 10 dolgot és küldjem tovább 10 embernek.
Írok akkor, ami hirtelen eszembe jut:

1. Nem szoktam körleveleket továbbküldeni, csak akkor ha tetszik és ilyenkor is leveszem a végéről azt, hogy "küldd tovább".
2. Mostanában elhanyagoltam az ilyen blogos körjátékokat, ami viszont nem azért van, mert nem örültem a díjaknak, hanem mert túl sokáig halogattam, egészen addig, hogy már sok időbe telt volna összeszedni, kitől mit kaptam. A díjaknak pedig azért örülök, mert ezek nem arról szólnak, hogy elterjesszünk valami hírt, hanem arról, hogy elismerésünket fejezzük ki mások irányába.
3. Ez egy egyenlet lesz: 10 éves koromban kaptam szemüveget, 2001 közepén lézerrel kezelték a szememet, összesen 19 évig voltam szemüveges, de a műtét sikeres volt és azóta tisztán látok. Számold ki hány éves vagyok most! :)
4. Nem szeretem a fagyit és 20 éves koromig egy rossz fogam sem volt. (Angol órán játszottunk olyat, hogy mondani kell magunkról valamit, ami biztos, hogy másra nem jellemző - ez a két dolog mindig bejött :) )
5. Attól a kéréstől hogy "Mondj magadról valamit" illetve, hogy "Beszélgessünk!" totálisan és véglegesen leblokkolok.
6. Keveset beszélek és sokat írok.
7. A 3. pontban említett dolog a házasságomon és gyermekvállalásomon kívül életem legjobb döntése volt.
8. Mostanában döntenem kellett egy nagyobb horderejű dologban, remélem besorolhatom majd az előző pontban említett döntés mögé (vagy elé) ...
9. A sorozatok közül a krimiket szeretem, de újabban azokat is a hátsó szememmel nézem, miközben az első kettő a monitorra irányul.
10. Ezekben a pillanatokban töltődött fel a legújabb készletem a Scrap It Sassy-ra, úgyhogy sajnos mennem kell, de közben sikerült összehoznom a 10 dolgot magamról.
+1 Mivel úgy gondolom, hogy már mindenkinél járt, nem küldeném tovább, de ha valaki szeretné, vegye-vigye és írjon 10 dolgot magáról, jó móka. És nagyon szeretem minden oldalsávba linkelt scrapper blogját, sőt ide már nem is fér mindenki, akit szeretek, ezért is vállaltam el a scrapbook.lapozz.hu linktár szerkesztését. Oda is jelentkezz bátran, minden témába illő oldalt szívesen felveszek.

4 comments:

Ányi said...

Az egyenletet megoldottam :-) s engem kihagytál, mert tőled is megkaptad :-)

Ányi said...

És ahogy nézem, nem is csak onnan hagytél ki :-)

Kata said...

Húha tényleg, bocsánat, de most már beírtam :)

Ányi said...

:-)))) Köszönöm :-) én is, a gimp is meg a scrapbook is :-)