Thursday 31 January 2008

Rózsaszín oldal


Ma reggel kicsit fáradtan ébredtem, ezért úgy döntöttem kihagyom a webszerkesztés leckét, inkább átgondolom a terveimet és a hétköznapjaimat. Lehet hogy lesz egy itthon végezhető remélhetőleg nem túl időigényes munkám, aminek lehetőségét nem lenne jó kihagynom, mert ugyan most még nem annyira hiányzik (kellőképpen lefoglal az egyéves a kis főnököm), de a jövőm miatt ez azt hiszem hasznos lenne.
Azért a tanulást mindenképpen folytatom: tegnap ugyan javascript-nél megakadtam és rájöttem, hogy ezt bizony át kell rágnom még egy párszor, hogy használni is tudjam..remélem a szülinapomig - ami a fogadalmam volt - legalább az alapokat el tudom sajátítani, hogy aztán egy primitív weboldalt létre tudjak majd hozni.
A fogyással úgy állok, hogy sehogy, már csak koplalással menne le az az 5 kiló másfél hónap alatt, és a gyerekekkel, főleg Timivel többet kellene játszanom. Egyedül a scrappel állok jól, sok újat tanulok minden nap, a készletek és oldalak tervezett mennyiségét már túl is teljesítettem, mégis abból van a legnagyobb hiányérzetem...Szóval ez már tuti függőség. Scrappoholizmus..
Picit borongós az elmém ezen gyönyörű napsütéses délelőttön és amíg nem tudunk kimenni, alkottam egy frissítő rózsaszín babás oldalt. Téli készlettel egy nyári fotót. Most készülődnöm kell, mert hamarosan indulunk az iskolai farsangra és még az ebéd sincs kész.
Hozzávalók: jegyzetlap - Ksharonk: Krafty Pink
papírok, képkeret - Angelica: Winterworld

1 comment:

Szilvi said...

Óooo, ez nagyon szépséges lett. Olyan kifinomult, tiszta hercegnős ;)
Szuper!!!